*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το πρώτο μου πιάνο


Μετάφραση: ·Αναστασία Σακελλαρίου
Εικονογράφιση: ·Nora Hild
Έκδοση: 2006 από "Σαββάλας"
Σελ.:14 (29χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-449-240-3


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Κάνε τα πρώτα σου βήματα στη μουσική με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο. Με το "έξυπνο" ηλεκτρονικό πιάνο θα μάθεις να παίζεις 8 χαρούμενα και γλυκά τραγουδάκια.
Πίεσε το κουμπί που αντιστοιχεί στην κάθε σελίδα και άκουσε τη γλυκιά μελωδία. Έπειτα ακολούθησε τα φωτάκια στο κάθε πλήκτρο και παίξε μόνος σου το κάθε τραγουδάκι.
Κάθε μελωδία συνοδεύεται κι από ένα πεντάγραμμο, όπου υπάρχουν οι στίχοι και οι νότες του κάθε τραγουδιού. Η κάθε νότα του πενταγράμμου είναι χρωματιστή και κάθε χρώμα αντιστοιχεί σε ένα πλήκτρο του πιάνου. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να παίξεις μόνος σου όλα τα τραγούδια.

Ένα πρωτότυπο βιβλίο για να γίνεις ο καλύτερος πιανίστας!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας