*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι πειρατές των επτά θαλασσών

"The Mammoth Book of Pirates" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Μπάμπης Λάσκαρις
Επιμέλεια: · Jon E. Lewis
Έκδοση: Ιούνιος 2007 από "Μίνωας"
Σελ.:399 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-699-555-0


Θέμα: "Ναυσιπλοΐα " "Πειρατές"

Ξακουστοί πειρατές και θρύλοι των Επτά Θαλασσών παρελαύνουν στις σελίδες αυτού του μοναδικού βιβλίου. Ιστορίες και περιπέτειες, σχεδόν λησμονημένες σήμερα, έρχονται στο προσκήνιο μέσα από ημερολόγια, αρχεία και έγγραφα περιπλανώμενων, τυχοδιωκτών και ανθρώπων με άγρια, ζωντανά πάθη και διαθέσεις που καταμαρτυρούν μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της Ιστορίας του Δυτικού Πολιτισμού.

Κείμενα πρωτότυπα, γραμμένα από ιστορικούς της πειρατείας, καθώς και προσωπικές αφηγήσεις από τους πρωταγωνιστές αυτού του δράματος. Πάνω από 25 αληθινές ιστορίες τόλμης και διαβολιάς για τους πιο διαβόητους πειρατές όλων των εποχών.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας