*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,05 €
Η τρούφα και η καλλιέργειά της
Συγγραφή: · Κάσσανδρος Γάτσιος
Έκδοση: Ιούνιος 2007 από "ΑγροΤύπος ΑΕ"
Σελ.:106 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7667-30-1
Θέμα: "Γεωργία" "Μανιτάρια"
Το βιβλίο αυτό, το πρώτο για την τρούφα στην ελληνική γλώσσα, έρχεται να καλύψει ένα κενό στη βιβλιογραφία και να βοηθήσει όσους σκέπτονται να ασχοληθούν με την καλλιέργειά της.
Στο βιβλίο περιγράφονται τα διάφορα είδη τρούφας και αναλύεται ο βιολογικός τους κύκλος. Δίνονται οι λεπτομέρειες της τεχνικής της καλλιέργειας με στοιχεία κόστους εγκατάστασης και συντήρησης μιας φυτείας. Παρουσιάζονται οι τρόποι συγκομιδής, η εμπορία, καθώς και οι γαστρονομικές και θρεπτικές ιδιότητες της τρούφας.
Στο παράρτημα του βιβλίου υπάρχει ένα ετήσιο ημερολόγιο εργασιών του τρουφοκαλλιεργητή.