*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,76 €
Η κουζίνα της Αμοργού, των Μικρών Κυκλάδων και της Νάξου
Μια γευστική περιήγηση στην παραδοσιακή κουζίνα των παρυφών του Αρχιπελάγους
Συγγραφή: · Μιχάλης Π. Μαγουλάς
Εικονογράφιση: ·Ειρήνη Μπογδάνου - Μαΐλλη
Έκδοση: Ιούλιος 2007 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:143 (21χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-452-030-Χ
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Το γευστικό οδοιπορικό συνεχίζεται στον αιγαιοπελαγίτικο χώρο, αποφεύγοντας τα τουριστικά παράλια και αναζητώντας τη μύηση σε αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Περισσότερο θαλασσινή, αλλά και με τα βαρύτερα αρώματα της Ανατολής, η συλλογή αυτή αποτυπώνει τον πυρήνα του ελληνικού γευσιγνωστικού πολιτισμού.
(2007) Η παραδοσιακή κουζίνα της Ιθάκης, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(2005) Τοπογραφία και wavefront, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
(1999) Η κουζίνα της Ιθάκης, Τροχαλία