*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 14,30 €
Wok: Η παραδοσιακή ασιατική κουζίνα
Μετάφραση: ·Τάσος Χουλιαράς
Έκδοση: Αύγουστος 2007 από "Καρακώτσογλου"
Σελ.:160 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6611-47-7
Θέμα: "Μαγειρική"
Το ασιατικό "γουόκ" αποτελεί χωρίς αμφιβολία το υπ' αριθμόν ένα κουζινικό σκεύος στη σύγχρονη κουζίνα.
Καθώς δίνει τη δυνατότητα για τσιγάρισμα, μαγείρεμα στον ατμό, τηγάνισμα και μαγείρεμα, το γουόκ συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την παραδοσιακή φιλοσοφία του μαγειρέματος με τη γρήγορη, ελαφριά και υγιεινή απόλαυση, ενώ παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ανοίγει νέους γευστικούς ορίζοντες.
Σύντομος χρόνος μαγειρέματος, γρήγορη προετοιμασία, φρέσκα υλικά, αρωματικά χορταρικά: αυτοί είναι οι εύκολοι όσο και αδιαμφισβήτητοι κανόνες που διέπουν τη μαγειρική με το γουόκ. Ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες αυτού του μοναδικού σκεύους και αφεθείτε στη μαγεία των περισσότερων από 120 συνταγών για λαχανικά, ψάρι, κρέας, πουλερικά αλλά και γλυκά που περιέχονται στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας.
(2008) Λεξικό των θεραπευτικών βοτάνων, Καρακώτσογλου
(2007) Λεξικό της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, Καρακώτσογλου
(2003) Τα μονοπάτια του Υμηττού, Κριτική