*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εξουσία

Μια ριζοσπαστική θεώρηση

"Power: A Radical View" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Steven Lukes
Μετάφραση: · Σοφία Καϊτατζή - Γουίτλοκ
Επιμέλεια: · Σοφία Καϊτατζή - Γουίτλοκ
Υπεύθυνος Σειράς: · Μιχάλης Σπουρδαλάκης
Έκδοση: Ιούλιος 2007 από "Σαββάλας"
Σελ.:296 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-449-222-5


Θέμα: "Πολιτικές επιστήμες" "Πολιτική κοινωνιολογία"

Η εξουσία αποτελεί θεμελιώδη έννοια στις κοινωνικές επιστήμες. Πριν από περίπου τριάντα
χρόνια ο Steven Lukes δημοσίευσε ένα μικρό βιβλίο στο οποίο πρότεινε τη δική του "ριζοσπαστική θεώρηση" για την εξουσία. Το έργο αυτό αποτέλεσε σταθμό στη μελέτη του ζητήματος και υποχρεωτικό ανάγνωσμα για όσους θεωρητικά ή ακόμη και πρακτικά ασχολούνται με την "εξουσία". Μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες και κοινωνικοί επιστήμονες όλων των μεθοδολογικών και ιδεολογικών προελεύσεων συζήτησαν τις θεωρήσεις του Lukes.

Η παρούσα έκδοση του σημαντικού αυτού βιβλίου συμπεριλαμβάνει τις παρατηρήσεις, τα σχόλια, τις κριτικές, τις παραλείψεις, καθώς και τις νέες θεωρήσεις που παρήγε μέχρι τα τελευταία χρόνια η κοινωνική σκέψη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας