*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Psience

Πώς η κβαντική φυσική και η νέα επιστήμη ερμηνεύουν τα ανεξήγητα φαινόμενα

"Psience: How New Discoveries in Quantum Physics and New Science" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Marie D. Jones
Μετάφραση: · Θανάσης Βέμπος
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:271 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-117-Χ


Θέμα: "Παραφυσικά φαινόμενα" "Παραψυχολογία"

Ένα μοναδικό βιβλίο, ένα μαγικό ταξίδι, όπου η σύγχρονη προωθημένη επιστήμη συναντάει το μυστηριώδη κόσμο των ανεξήγητων φαινομένων. Με τρόπο απλό και κατανοητό το βιβλίο εισάγει τον αναγνώστη στις τελευταίες ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής και μέσα από αυτές εξηγεί μια σειρά από παράξενα και ανεξήγητα μέχρι σήμερα φαινόμενα, όπως UFO, φαντάσματα, πόλτεργκαϊστ, ταξίδια στο χρόνο, ψυχικές δυνάμεις, ανάκληση περασμένων ζωών, ενεργειακά πεδία, άλλες διαστάσεις, παράλληλα σύμπαντα, συγχρονικότητα και πολλά άλλα.

"Η Μαρί Τζόουνς συγκαταλέγεται στη λίστα των ανθρώπων με προωθημένη σκέψη, που μας οδηγούν στο επόμενο επίπεδο και όσον αφορά τις εξελίξεις της επιστήμης και όσον αφορά την κατανόησή μας για το σύμπαν και τη θέση μας σε αυτό".
(Jim Marrs, συγγραφέας των New York Times μπεστ σέλερς "Alien Agenta" και "Rule by Secrecy")

"Η Μαρί είναι ειδήμων στο να μεταδίδει τα πιο συγκλονιστικά πράγματα της Νέας Επιστήμης σε όσους θέλουν να γνωρίσουν περισσότερα. Συνοψίζει όλες τις μεγάλες ανακαλύψεις στα πιο ουσιώδη στοιχεία τους, και το κάνει πολύ επιδέξια και έξυπνα"
(Pavel Mikoloski, εμπορικός διευθυντής του μπεστ σέλερ "What the BLEEP Do We Know?)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας