*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Stop στο χρόνο

100 ελιξίρια νεότητας


Συγγραφή: ·Πάρης Αλεξανδράκης
Έκδοση: Μάιος 2006 από "Πορφύρα"
Σελ.:126 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7902-13-0


Θέμα: "Μακροζωία" "Τροφή"

- Αρχίσατε να νιώθετε κόπωση και μυϊκή αδυναμία;
- Κοιτάζετε στον καθρέφτη και βλέπετε ρυτίδες;
- Διαπιστώνετε ότι τα μαλλιά σας άρχισαν να γκριζάρουν και να πέφτουν;
- Νιώθετε μειωμένη ερωτική επιθυμία;

Μην πανικοβάλλεστε, είναι το πέρασμα του χρόνου και τα σημάδια που αφήνει πίσω του. Συχνά, ωστόσο, τα σημάδια αυτά οφείλονται στο λανθασμένο τρόπο ζωής που ακολουθούμε και που μπορούμε να διορθώσουμε, κάνοντας απλώς τις σωστές κινήσεις.

Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τις απαντήσεις και τις λύσεις που χρειάζεστε προκειμένου να ενισχύσετε την υγεία σας, να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας και να διατηρήσετε τη νεότητά σας. Εξαιρετικά λεπτομερές, κατατοπιστικό και εύχρηστο, περιλαμβάνει όλα τα φυσικά ελιξίρια νεότητας και μακροζωίας. Σκεφθείτε θετικά, ενισχύστε την άμυνα του οργανισμού σας και γυρίστε πίσω τους δείκτες του βιολογικού σας ρολογιού.

Ακολουθήστε τους νόμους της φύσης, εντάξτε στη διατροφή σας το «χυμώδες χρυσωρυχείο» και τους «πράσινους ανεκτίμητους θησαυρούς», δοκιμάστε τις «τροφές των θεών», εκμεταλλευτείτε τις
«πηγές ζωτικότητας» και νικήστε το χρόνο!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας