*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγχειρίδιο για "απελπισμένους" γονείς

...Από το μητρικό θηλασμό μέχρι τον ψυχικό απογαλακτισμό!


Συγγραφή: · Αντιγόνη Κεμερλίογλου
Έκδοση: Οκτώβριος 2006 από "Πορφύρα"
Σελ.:111 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7902-17-3


Θέμα: "Γονείς και παιδιά" "Μητέρες και παιδιά" "Πατέρας και παιδιά"

- Πώς μπορούν οι γονείς να προσεγγίσουν τον κόσμο του παιδιού τους και να τον κατανοήσουν;
- Πώς μπορούν γονείς και παιδιά να συνυπάρχουν μέσα σε κλίμα χαράς και ευεξίας;

Αυτό το βιβλίο καλύπτει μία ευρεία γκάμα θεμάτων που απασχολούν τους γονείς από τη στιγμή της σύλληψης του παιδιού μέχρι και την εφηβεία: θηλασμός, παιδικός σταθμός, σχολείο, προβλήματα λόγου, διατροφή, ύπνος, φόβοι, εκπαίδευση τουαλέτας, διαζύγιο, υιοθεσία, θάνατος, αδελφικές, φιλικές και σεξουαλικές σχέσεις, χρήση ουσιών, και άλλα.

Κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μπορεί να είναι απόρροια του αναπτυξιακού σταδίου που διανύουν, ενώ άλλες μπορεί να έχουν βαθύτερα αίτια, και χρειάζεται να αντιμετωπιστούν έγκαιρα με κατάλληλους χειρισμούς.

Εδώ δεν προτείνονται μαγικές λύσεις, γιατί κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με διαφορετική ιδιοσυγκρασία, διαφορετικές εμπειρίες και ανάγκες. Ο υπεύθυνος γονέας που ενδιαφέρεται για το παιδί του θα πάρει κάποιες ιδέες και θα κρίνει μόνος του ποιες απ' αυτές είναι εφαρμόσιμες στη δική του περίπτωση. Το να είναι κάποιος γονέας απαιτεί δουλειά πλήρους απασχόλησης και τεράστια ψυχικά αποθέματα. Και η ανταμοιβή του; Το χαμόγελο του παιδιού, δώρο ανεκτίμητης αξίας.

(2007) Γάμος, Πορφύρα

(2006) Η ψυχολογία της ερωτικής σχέσης, Πορφύρα

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας