*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Isolario


Συγγραφή: · Antonio Millo
Μετάφραση: · Αγαμέμνων Τσελίκας ·Ελένη Αγάθου ·Λεονόρα Ναβάρι ·Γεωργία Καρβουνάκη
Επιμέλεια: · Αγαμέμνων Τσελίκας
Έκδοση: Δεκέμβριος 2006 από "Adventure"
Σελ.:349 (29χ21), Πανόδετο, ISBN: 960-87792-2-7


Θέμα: "Χαρτογραφία " "Χαρτογραφία - Ελλάς"

Ιζολάριο και πορτολάνος εμού του Αντωνίου Μίλο στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα νησιά της Μεσογείου Θαλάσσης και όλες οι ακτές της θάλασσας με τα ονόματα των σκοπέλων, τις ξέρες, τα λιμάνια και τις πόλεις, τις αποστάσεις από τόπο σε τόπο, τις περιφέρειες των νησιών, τα βάθη των νερών, τα αγκυροβόλια, τα μέρη όπου υπάρχει πόσιμο νερό, τις διαδρομές ή τα περάσματα από τον ένα τόπο στον άλλον, με τους ανέμους που επικρατούν στα νησιά, με τα μήκη και τα πλάτη τους και το ταξίδι από την Τρίπολη της Συρίας μέχρι την ένδοξη πόλη της Βενετίας και πολλά άλλα και διάφορα πράγματα και αποστάσεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας