*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Nothing Impossible


Συγγραφή: · Μάκης Σεριάτος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2007 από "Ευρασία"
Σελ.:264 (18χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8187-20-6


Θέμα: "Διαφήμιση"

Το "Nothing Impossible", γραμμένο από έναν από τους κορυφαίους διαφημιστές και επιχειρηματίες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, μας ξεναγεί με το πλέον λιτό και ταυτόχρονα δημιουργικό ύφος στα άδυτα της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό. Μας δείχνει πώς μπορεί κανείς να πετύχει σε ένα χώρο τόσο απαιτητικό και ανταγωνιστικό, όπως είναι αυτός της διαφήμισης και της επικοινωνίας, ακόμα κι όταν κάτι τέτοιο φαίνεται αδύνατο.

Κι αυτό δεν γίνεται μόνο με την αφήγηση της προσωπικής πορείας του Μάκη Σεριάτου, αλλά και με την παρουσίαση των σκέψεων, των πιστεύω του και των εμπειριών του από το χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Με τα δείγματα δουλειάς που παρουσιάζονται, το βιβλίο αποτελεί ένα πρώτης τάξεως εγχειρίδιο για τους σημερινούς διαφημιστές αλλά κι ένα σημαντικό βοήθημα για τους μελετητές της διαφήμισης.

Τέλος, το "Nothing Impossible" αφορά όλους όσοι πιστεύουν ότι στη ζωή τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν το θέλουν πραγματικά.

Συμμετέχουν με κείμενα τους οι: Πύρρος Δήμας, Νίκος Ευαγγελάτος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Γιάννης Κακουλίδης, Γιώργος Οικονομέας, Χρήστος Δάντης, και Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας