*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υποβρύχια καταιγίδα

"Deep Storm" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lincoln Child
Μετάφραση: ·Χρήστος Καψάλης
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:462 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-1624-2


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Τέσσερις χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ατλαντικού Ωκεανού... Μια ομάδα επιστημόνων επιχειρεί να φέρει στο φως το εκπληκτικότερο υποβρύχιο εύρημα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όμως, βρίσκονται πράγματι μπροστά στο σπουδαιότερο αρχαιολογικό εύρημα όλων των εποχών... ή στην πιο τρομακτική ανακάλυψη;

Ο απόστρατος γιατρός Πίτερ Κρέιν καλείται εσπευσμένα σε μια πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου, στο Βόρειο Ατλαντικό, για να βοηθήσει στη διάγνωση μιας ανεξήγητης ασθένειας που εξαπλώνεται στο προσωπικό. Όταν φτάνει εκεί, ο Κρέιν πληροφορείται ότι το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται πολλά μέτρα πιο κάτω, στην Υποβρύχια Καταιγίδα, μια ασύλληπτα προηγμένη επιστημονική και ερευνητική εγκατάσταση, χτισμένη στον πυθμένα του ωκεανού.

Δεσμευμένος να σεβαστεί απόλυτα το απόρρητο της αποστολής, ο Κρέιν πηγαίνει στην Υποβρύχια Καταιγίδα. Eκεί, στη διάρκεια μιας συντήρησης ρουτίνας, ανακαλύφτηκαν τα ερείπια του πλέον προηγμένου πολιτισμού της αρχαιότητας: της θρυλικής Ατλαντίδας. Όμως, καθώς η ανασκαφή βρίσκεται σε εξέλιξη, μια σειρά ανησυχητικών κρουσμάτων αρχίζει να πλήττει τα μέλη της αποστολής. Καθώς ο Κρέιν μυείται στον αλλόκοτο κόσμο της Υποβρύχιας Καταιγίδας, συνειδητοποιεί ότι η απόρρητη βάση κρύβει κάτι πολύ πιο σύνθετο από έναν ιατρικό γρίφο, και ότι αυτό που επιχειρούν να φέρουν στο φως δεν είναι η Ατλαντίδα, αλλά κάτι πολύ πιο επικίνδυνο... και θανατηφόρο.

(2020) Χαμένα οστά, Αναγνώστης

(2006) Το πυρ το εξώτερον, Anubis

(2000) Φονική παλίρροια, Μπουκουμάνης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας