*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η σύμβαση αλληλόχρεου λογαριασμού


Συγγραφή: ·Στυλιανός Αντωνόπουλος
Έκδοση: Οκτώβριος 2007 από "Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε."
Σελ.:353 1, ISBN: 960-445-225-8


Θέμα: "Τραπεζικό δίκαιο"

Η γρήγορη εξάντληση της Α΄ εκδόσεως, σε συνδυασμό με την θετική αντιμετώπισή της από τη θεωρία και νομολογία, δημιούργησαν την ανάγκη της παρούσας Β΄ εκδόσεως. Έκδοση η οποία όχι μόνο είναι πλήρως ενημερωμένη έως σήμερα, αλλά και αναλύει, επαναδιατυπώνει και διαφωτίζει με μεγαλύτερη ακόμα ένταση, ορισμένα "σκοτεινά" για πολλούς σημεία του αλληλόχρεου λογαριασμού, όπως η είσοδος χρηματογράφων, η αρχή της καθολικότητας, η δυνατότητα αμοιβαίων αποστολών, ο ανατοκισμός, κλπ.

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

(2005) Η σύμβαση αλληλόχρεου λογαριασμού, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας