*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων

"Manual of Cardiovascular Medicine, Second Edition" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Αθανάσιος Ζ. Ζαφειρόπουλος ·Γεώργιος Γιαννόπουλος ·Ανδρέας Συνετός
Επιμέλεια: ·Brian P. Griffin ·Eric J. Topol
Έκδοση: 2007 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:1199 (21χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-470-Χ


Θέμα: "Καρδιολογία" "Καρδιά - Ασθένειες"

Εάν θα ήθελε κάποιος να μεταφέρει μαζί του ένα πλήρες, περιεκτικό, ακριβές και αξιόπιστο βιβλίο καρδιολογίας, πιστεύω ότι αυτό δεν θα ήταν άλλο από το "Εγχειρίδιο καρδιάς και αγγείων" του Ε. Topol.

Χωρίς να αναλίσκεται σε εξοντωτικές λεπτομέρειες αλλά και χωρίς να αρκείται σε δογματικές υπεραπλουστεύσεις, αποτελεί ένα απόλυτα ισορροπημένο βιβλίο, μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να βρει ό, τι χρειάζεται για τη διάγνωση και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών νόσων.

Προκειμένου να διατηρηθεί η φιλοσοφία και το ύφος της αγγλόφωνης έκδοσης, έγινε προσπάθεια ώστε η μετάφραση να αποδίδει πλήρως το νόημα του κειμένου. Για την ορολογία των επιστημονικών εννοιών κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μεταφρασθεί με απόλυτη ακρίβεια. Σε αυτό, αρωγοί στάθηκαν τα κλασικά λεξικά ιατρικών όρων των Γ. Μιχαηλίδη και Αρ. Κωνσταντινίδη, καθώς και η εμπειρία παλαιότερων συναδέλφων όπως του τ. διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής Χρ. Γαλάνη και του επ. καθηγητή στο βιολογικό τμήμα του ΕΚΠΑ κ. Δ. Στραβοπόδη, τους οποίους θα ήθελα από τη θέση αυτή να ευχαριστήσω.

Επίσης, η "μεταφραστική κληρονομιά" του αειμνήστου Χρ. Μιχαλόπουλου αποτέλεσε πηγή αναφοράς για τη διευκρίνιση πολλών όρων της σύγχρονης καρδιολογίας. [...]

(Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος, από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας