*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Harrison ενδοκρινολογία

"Harrison's Endocrinology" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Larry J. Jameson
Μετάφραση: ·Κωνσταντίνος Μακρυλάκης ·Νικόλαος Τεντολούρης ·Γεωργία Αργυρακοπούλου ·Σταύρος Λιάπης ·Παναγιώτης Τσαπόγας
Επιμέλεια: · Απόστολος Γ. Βαγενάκης · Νικόλαος Δ. Κατσιλάμπρος
Έκδοση: 2007 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:577 (28χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-481-5


Θέμα: "Ενδοκρινολογία " "Διαβήτης" "Παχυσαρκία"

Τα ανά χείρας βιβλίο "Harrison's Endocrinology" διαπραγματεύεται κεφάλαια που αφορούν το σύνολο της ενδοκρινολογίας. Πρόκειται για μια πολυσυγγραφική έκδοση που κοσμείται από την παρουσία έξι λαμπρών επιστημόνων που είναι αυθεντίες σ' αυτόν τον τομέα καθώς και από είκοσι οκτώ λίαν ειδικούς στα επιμέρους υποκεφάλαια.

Το κείμενο χαρακτηρίζεται από σαφήνεια, ακρίβεια και επιστημονική ενημερότητα. Ο αναγνώστης δύναται ακόπως να αποκομίσει όχι μόνο πλήθος γνώσεων αλλά και κριτική γνώση. Επιπλέον, το ύφος της συγγραφής βοηθά και τους μη ειδικούς αλλά συνάμα προσφέρει τα μέγιστα στους ειδικούς ιατρούς. Υπ' αυτήν την έννοια το βιβλίο είναι κατάλληλο για γενικούς παθολόγους, ενδοκρινολόγους αλλά και φοιτητές ιατρικής με υψηλές απαιτήσεις σ' ότι αφορά την γενικότερη τους μόρφωση.

Η μετάφραση έγινε από πλειάδα εμπείρων ελλήνων ιατρών, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερη αφοσίωση κατέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποδώσουν στην ελληνική τις πολλαπλές σύνθετες έννοιες που εξ' ορισμού υπάρχουν σ' ένα τέτοιο υψηλής στάθμης βιβλίο. [...]

(Απόστολος Γ. Βαγενάκης, Νικόλαος Κατσιλάμπρος, από τον πρόλογο του βιβλίου)

(2019) Harrison: Εσωτερική παθολογία, Παρισιάνου Α.Ε.

(2006) Harrison εσωτερική παθολογία, Παρισιάνου Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας