*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εντατική θεραπεία και επείγουσα ιατρική

Επεμβάσεις, παρεμβάσεις: 10ο θεματικό συνέδριο

(Συλλογικό έργο)(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Ι. Μπαλτόπουλος ·Παύλος Μυριανθεύς ·Ελένη Μπούτζουκα
Έκδοση: Ιανουάριος 2008 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:1273 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-677-7


Θέμα: "Ιατρική - Εντατική θεραπεία" "Ιατρική, Επείγουσα"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους λειτουργούς της υγείας και ετοιμάστηκε με εξαιρετικό ζήλο, για να καλύψει την ανάγκη της δια βίου συνεχιζόμενης εκπαίδευσης. Η σημασία της "θεραπείας" αυτής της ανάγκης, γίνεται όλο και πιο μεγάλη, κάτω από το πρίσμα των ραγδαίων εξελίξεων στο χώρο της διάγνωσης και της θεραπείας, που από την μια μέρα στην άλλη μετατρέπουν τον άριστο λειτουργό της υγείας του σήμερα σε μετριότητα του αύριο και ενδεχομένως σε λειτουργό εκτός του χώρου της υγείας του μεθαύριο.

Εκλεκτοί συνεργάτες, κύρια από την μεριά του "φτασμένου", κατέθεσαν τη γνώση και εμπειρία τους για την ολοκλήρωση αυτού του έργου. Κατέθεσαν επίσης και ότι περιγράφει η σύγχρονη βιβλιογραφία για τις Επεμβάσεις και Παρεμβάσεις που γίνονται στη Μ. Ε. Θ. και τα Επείγοντα.

Οι επικαλύψεις ή ακόμη και οι επαναλήψεις, που θα διαπιστώσει ο αναγνώστης σε διάφορα κεφάλαια, αποτελούν συνειδητή επιλογή της επιμέλειας της έκδοσης και απλά υποδηλώνουν τη διαφορετική οπτική γωνία και τις διαφορετικές αφετηρίες των διαφόρων συγγραφέων.

Βεβαίως μέσα στους στόχους της επιμέλειας της έκδοσης ήταν και είναι η διασφάλιση αυτοτέλειας ενός έκαστου των κεφαλαίων, η οποία μοιραία οδηγεί σε πολλές επαναλήψεις, αλλά περιορίζει τον απαιτούμενο χρόνο για τη μελέτη ενός θέματος με την αποφυγή αναζήτησης συμπληρωματικών πληροφοριών σε άλλα κεφάλαια.

Προκειμένου το όλο έργο να έχει την απαιτουμένη συνοχή, τα θέματα του παρουσιάζονται σε τρία μέρη:
Το Πρώτο Μέρος (Μέρος Ι) είναι αφιερωμένο σε Γενικά θέματα Επεμβάσεων - Παρεμβάσεων, το Δεύτερο Μέρος (Μέρος II) σε Επεμβάσεις - Παρεμβάσεις ανά Σύστημα (Κεφάλαια 11) και το Τρίτο Μέρος (Μέρος III) είναι αφιερωμένο σε Ερευνητικές Μελέτες που αναφέρονται σε Επεμβάσεις και Παρεμβάσεις. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας