*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο πανίερος ναός της του Χριστού Αναστάσεως

Γνησιότης, ιστορική διαδρομή, Άγιον Φως


Συγγραφή: ·Αρχιμανδρίτης Τίτος Κ. Χορτάτος
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:184 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Εκκλησιαστική ιστορία"

Οι Θεόστεπτοι Άγιοι Βασιλείς και ένδοξοι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη είναι οι κτήτορες του Μεγάλου Ναού της Αναστάσεως ή άλλως Βασιλικής του Παναγίου Τάφου και του Φρικτού Γολγοθά, του ιερωτέρου μνημείου του Χριστιανισμού, ο οποίος αποτελεί τον απώτερον προσκυνηματικόν σκοπόν εκάστου πιστού. Αρχικώς ούτος εκαλείτο Μαρτύριον, Ανάστασις ή Ναός του Κυριακού Τάφου. Σήμερον επεκράτησεν το όνομα "Ναός της Αναστάσεως". Εις την εντόπιον γλώσσαν καλείται "Κηνίσετ - Ιλικηάμε" ή "Ιλικηάμε" (= Ναός Αναστάσεως ή Ανάστασις).
[...]

(από την εισαγωγή του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας