*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το γερμανικό εκλογικό σύστημα και οι προϋποθέσεις εφαρμογής του

Κείμενα εργασίας


Συγγραφή: · Λίνα Παπαδοπούλου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2007 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:54 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-02-2172-3


Θέμα: "Δημόσιο δίκαιο" "Συνταγματικό δίκαιο" "Εκλογές"

[...] Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, στο πλαίσιο των κειμένων εργασίας που δημοσιεύει και επιχειρώντας να συμβάλει στην ανάδειξη όλων των προηγούμενων παραμέτρων και στον εμπλουτισμό του δημόσιου διαλόγου για το εκλογικό σύστημα, εκπόνησε μία σύντομη αλλά περιεκτική επιστημονική μελέτη για το γερμανικό εκλογικό σύστημα, στην οποία περιλαμβάνεται επίσης ειδικό κεφάλαιο σχετικά με την εσωκομματική διαδικασία επιλογής υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, καθώς και σύντομη δικαιοπολιτική αξιολόγηση του. Ελπίζουμε η μελέτη να αποτελέσει χρήσιμο εφόδιο για όλους όσοι εμπλέκονται στο σχετικό διάλογο, αλλά και για κάθε ενεργό και ενημερωμένο πολίτη.

(από τον πρόλογο του Καθηγητή Ξενοφών Ι. Κοντιάδη)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας