*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κάπνισμα ή όχι


Συγγραφή: ·Αλεξάνδρα Λόη
Έκδοση: Μάιος 2008 από "Επικαιρότητα"
Σελ.:86 (17χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-205-518-9


Θέμα: "Κάπνισμα"

Στατιστικές μελέτες υποστηρίζουν πως η Ελλάδα κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών σε ό,τι αφορά στο ποσοστό των πολιτών που καπνίζουν.

Το βιβλίο "Κάπνισμα ή όχι" αντικατοπτρίζει μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του 'Έλληνα πολίτη και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τον Έλληνα καπνιστή να σταματήσει το κάπνισμα.

Το βιβλίο αυτό, ενημερώνει και αποκαλύπτει την πραγματική ζημιά που προκαλεί το τσιγάρο, δίνει κίνητρα στον αναγνώστη να αποφασίσει να απέχει από το κάπνισμα. Είναι ένας αναλυτικός, πρακτικός και αποτελεσματικός οδηγός βοήθειας και καθοδήγησης για το πώς θα σταματήσουμε το κάπνισμα και προσαρμόζεται ανάλογα με την προσωπικότητα και τις συνήθειες του κάθε αναγνώστη.

Το "Κάπνισμα ή όχι", είναι ένα βιβλίο που έχει γραφτεί με μεγάλη αγάπη και στόχος του είναι να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να πάρουν την απόφαση να αποστασιοποιηθούν από το τσιγάρο. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους και κυρίως σε αυτούς που χρειάζονται να κάνουν ένα καλύτερο ξεκίνημα και μια αναθεώρηση των επιλογών και των προτεραιοτήτων τους με στόχο μια καλύτερη ζωή χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις, όπως είναι το τσιγάρο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας