*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο νέος εφιάλτης της ανθρωπότητας


Συγγραφή: · Βλάσης Μ. Βλαγκόπουλος
Έκδοση: Μάιος 2008 από "Έφεσος"
Σελ.:413 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8326-32-Χ


Θέμα: "Τρομοκρατία"

Ο συγγραφέας του βιβλίου αυτού βρέθηκε, σε δίλημμα, προκειμένου να επιλέξει τον τίτλο του βιβλίου μεταξύ αυτού που τελικά επικράτησε και των τίτλων: "Αποθέωση της παράνοιας", "Ημιπαγκόσμια συμμαχία", και "Η προσέγγιση της αλήθειας". Σπεύδω πάντως να διευκρινίσω ότι, ο νέος Εφιάλτης αφορά στην ισλαμική τρομοκρατία, η οποία ήρθε να προστεθεί στον οικονομικό πόλεμο μεταξύ μεγάλων χωρών αλλά και ηπείρων, στο συνεχιζόμενο κατά τρόπο απαράδεκτα επικίνδυνο άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και φτωχών χωρών και ανθρώπων, και στη σχεδόν άνευ ελέγχου ραγδαία διάδοση των ατομικών όπλων και των λοιπών μέσων και όπλων μαζικής καταστροφής.
Ο νέος Εφιάλτης, όπως θα αναφερθεί και θα αναπτυχθεί στη συγγραφή, αποτελεί ένα δίπτυχο με μια οργάνωση από τη μια πλευρά, και ένα τμήμα των πιστών μιας θρησκείας του Ισλάμ, από την άλλη, με πιστούς ακραίων και φασιστικών αντιλήψεων, που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τους, τη θρησκευτική παθογένεια και την αποθέωση της παράνοιας.
Πολλοί θεωρούν, ότι η παραδοσιακή μας φιλία με τους Άραβες, η μη συμμετοχή μας στους πολέμους Αφγανιστάν και Ιράν, αλλά και το - αμφιλεγόμενο για τον συγγραφέα - μεγάλο ποσοστό του αντιαμερικανισμού της χώρας μας, μας θωρακίζουν από τρομοκρατικές επιθέσεις.
[...]
(από την εισαγωγή του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας