*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Στα ίχνη μιας παραίσθησης

Για τον Φουκώ

"Hallucinating Foucault" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Patricia Duncker
Μετάφραση: · Λίζα Σαμλόγλου
Υπεύθυνος Σειράς: · Σπύρος Τσακνιάς
Έκδοση: Οκτώβριος 1999 από "Τραυλός"
Σελ.:237 (22χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7990-16-1


Θέμα: "Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Μια ερωτική ιστορία ανάμεσα στον συγγραφέα και τον αναγνώστη είναι από μόνη της θέμα εξαιρετικά πρωτότυπο. Στα χέρια της Duncker όμως, αποκτά μια αχλύ μυστηρίου και ένα βάθος πρωτόγνωρο.
'Ενα βιβλίο παθιασμένο και αμφίροπο, που διασχίζει τα σύνορα του φύλου και της σεξουαλικότητας, διερευνά τα όρια της τρέλας και της επιθυμίας και επιβεβαιώνει τον απέραντο ερωτισμό που κρύβει η σχέση ανάμεσα σε εκείνον που γράφει και εκείνον που διαβάζει. Σπάνια ένα κείμενο καταφέρνει να παραδοθεί με τρόπο τόσο ερωτικό στον αναγνώστη του!
«Τα αγκίστρια της Dunker πιάνουν στην καρδιά αλλά και στο μυαλό. Καταφέρνει να μιλήσει για πράγματα εκπληκτικά σημαντικά μέσα από μια πλοκή που θυμίζει θρίλερ».
The Independent on Sunday
«Οι εικόνες της διαθέτουν λάμψη... Η προκλητική της γραφή είναι μια ολοκληρωτική απόλαυση».
The Financial Times

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας