*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στα παιδιά

Νεώτερα δεδομένα 2006

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Δημήτριος Γκιώνης · Πατρίσια Μπόνου · Φιλιππία Νικολάου · Κλεονίκη Παπάζογλου
Έκδοση: 2006 από "Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων Γ. Ν. Παίδων "Π. & Α. Κυριακού""
Σελ.:52 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89459-0-9


Θέμα: "Παιδιατρική" "Ιατρική, Επείγουσα"

Αγαπητοί φίλοι,

Η γνώση εξελίσσεται και συνέχεια αλλάζει. Αλλοίμονο από εκείνον που μένει στα παλιά χωρίς να ανανεώνει αυτά που έμαθε παλαιότερα. Ειδικό στο χώρο της Ιατρικής η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμα πιο επιτακτική.

Το Δεκέμβριο του 2005 άλλαξαν οι οδηγίες για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στα παιδιά. Στην έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας αναγράφονται όλα εκείνα τα νέα στοιχεία που πρέπει όλοι μας πλέον να γνωρίζουμε. Η αναγνώριση της επαπειλούμενης αναπνευστικής και κυκλοφορικής ανεπάρκειας, ώστε να μην οδηγηθεί το παιδί σε ανακοπή, καθώς και η γνώση για την αντιμετώπιση αυτής, πρέπει να γίνει κτήμα του καθενός.

Είναι, ευτυχώς, συγκυρία που η έκδοση αυτή, την οποία επιμελήθηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια κυρία Κλεονίκη Παπάζογλου, έρχεται να καλύψει τη νέα αυτή γνώση και συμπίπτει με τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της Μονάδας Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου μας.

Στην εικοσαετή αυτή πορεία, μέγας αρωγός στο τμήμα στάθηκε το Σωματείο "Πνοή - Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού", το οποίο εξόπλισε με πολλά όργανα την Μονάδα, βοήθησε τα νοσηλευόμενα παιδιά και τους γονείς τους και επιχορήγησε την εκτύπωση του εγχειριδίου αυτού. Στο Σωματείο οφείλουμε άπειρες ευχαριστίες.

(από την εισαγωγή του Ιωάννη Παπαδάτου, Διευθυντή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας)

(2007) Η ανάνηψη στα παιδιά, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων Γ. Ν. Παίδων "Π. & Α. Κυριακού"

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας