*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μαγικές μελωδίες

Το πρώτο μου MP3

"My Pod: Storybook & Personal Music Player" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: · Κέλλυ Δημοπούλου
Διασκευή: ·Sara Miller
Έκδοση: Ιούλιος 2008 από "Μίνωας"
Σελ.:40 (32χ32), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-699-733-2


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα" "Παραμύθια - Βιβλία για παιδιά"

Μαζί με τις ιστορίες από τις αγαπημένες σου πριγκίπισσες, τη Σταχτοπούτα, την Πεντάμορφη, την Ωραία Κοιμωμένη και την Άριελ, θα περάσεις ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Βάλε τα ροζ ακουστικά σου και πάτησε το κουμπί, για να αρχίσει η μουσική!

Πατώντας το κουμπί θα ακούσεις έξι πανέμορφες μελωδίες που ταιριάζουν σε κάθε μία πριγκίπισσα (24 στο σύνολο) και στην ιστορία της. Είναι σίγουρο ότι και αφού διαβάσεις το βιβλίο, θα παίρνεις παντού μαζί σου αυτή τη συσκευή. Αν το ροζ δεν είναι το αγαπημένο σου χρώμα, θα βρεις στη συσκευασία άλλη μία πρόσοψη για να την ταιριάξεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας