*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θύρα ελέους


Συγγραφή: ·Απόστολος Ν. Μπουρνέλης
Έκδοση: 2006 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:69 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Χριστιανική κοινωνική και εκκλησιαστική θεολογία" "Εξομολόγηση" "Μετάνοια" "Θεία Ευχαριστία"

Εις τη μικρή εργασία αυτή προσπαθούμε να παρουσιάσουμε βασικά Αγιογραφικά - Πατερικά κείμενα προκειμένου να φωτίσουμε τους βασικούς άξονες πορείας ενός ανθρώπου που πορεύεται εν Χριστώ και μιμείται εις τη ζωή του τους φίλους του Κυρίου, δηλαδή τους Αγίους του.

Εις το πρώτο κεφάλαιο προσεγγίζουμε ιστορικά την καθιέρωση του μυστηρίου, τονίζουμε την αναγκαιότητά του και υπογραμμίζουμε ότι η εξαγόρευση των αμαρτιών ανήκει στα πρότυπα που η Εκκλησία διά των Επισκόπων ορίζει.

Εις το δεύτερο κεφάλαιο εξετάζουμε το πρόσωπο του Πνευματικού Πατέρα, τη σχέση του με τον εξομολογούμενο, ποια γνωρίσματα έχει η αληθής μετάνοια και τις ωφέλειες μετά από την εξαγόρευση. Επίσης αναφερόμαστε στο ρόλο των επιτιμίων και τη σχέση που υφίσταται μεταξύ εξομολογήσεως και Θείας Κοινωνίας. [...]

(από την εισαγωγή του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας