*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο παράγων καιρός

Όταν τα στοιχεία της φύσης αλλάζουν τον ρου της ιστορίας

"The Weather Factor" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Erik Durschmied
Μετάφραση: ·Χαρίκλεια Τσαλιγοπούλου
Επιμέλεια: ·Ηλίας Αλικάκος
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Ενάλιος"
Σελ.:396 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-536-366-6


Θέμα: "Ιστορία" "Καταστροφές, Φυσικές"

Μετά την μεγάλη επιτυχία του βιβλίου του "Ο Αστάθμητος Παράγων στην Ιστορία", ο Έρικ Ντούρσμιντ παρουσιάζει το νέο του μπεστσέλερ "Ο παράγων καιρός", μία συναρπαστική παρουσίαση της φοβερής επίδρασης των στοιχείων της Φύσης στην πορεία της ιστορίας του ανθρώπου.

Σε όλη την διάρκεια της ιστορίας, τα στοιχεία της Φύσης έχουν προκαλέσει περισσότερους θανάτους από τις λόγχες, τις σφαίρες ή από τις ατομικές βόμβες. Εκατομμύρια ανθρώπων έχουν πνιγεί σε πλημμύρες, ενώ η λειψυδρία και οι λιμοί έχουν εξολοθρεύσει ολόκληρους λαούς, ο παγετός έχει αναχαιτίσει ανίκητες στρατιές, και κραταιοί στόλοι έχουν βυθισθεί από θύελλες. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος και μπορεί να προκαλέσει απίστευτες καταστροφές. Αν και έχουμε κάνει μεγάλες προόδους στην συλλογή και στην επεξεργασία στοιχείων για την πρόγνωση του καιρού, τα πελώρια κύματα, οι μαύροι ουρανοί, οι κατακλυσμιαίες βροχές και οι παγετοί μας ταλαιπωρούν από την εποχή του Δευκαλίωνα και του Νώε.

Ο Έρικ Ντούρσμιντ με τις γνώσεις του στην στρατηγική και με την διεισδυτική ματιά του μας δίνει συναρπαστικά παραδείγματα της αδυναμίας του ανθρώπου ενώπιον του απρόβλεπτου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας