*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διεθνές μάνατζμεντ

Πολυενθικές, παγκοσμιοποίηση και επιχειρηματική ηθική


Συγγραφή: ·Δημήτριος Θ. Πατρινός ·Αναστάσιος Αναστασίου
Έκδοση: 2008 από "Έλλην"
Σελ.:496 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-286-969-0


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Εταιρείες" "Παγκοσμιοποίηση"

Το παρόν έργο έχει σκοπό να καλύψει συνοπτικά τα βασικά θέματα τη επιστήμης του "Διεθνούς μάνατζμεντ" των Ανωτάτων Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας. Το βιβλίο πέραν των θεμάτων του διεθνούς μάνατζμεντ, αναλύει και τη θέση της ελληνικής οικονομίας, τις εξαγορές και συγχωνεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων από ξένες πολυεθνικές εταιρίες, αλλά και τη διεθνοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων και οργανισμών δεν πραγματοποιείται μόνο με τον προγραμματισμό της παραγωγής, την προώθηση και διάθεση των προϊόντων, αλλά κυρίως με την επιτυχή και ορθολογική οργάνωση και διοίκησή τους, οι οποίες θα αξιοποιήσουν υλικούς πόρους και ανθρώπινο δυναμικό. Το βιβλίο αυτό θα συμβάλλει στην πραγμάτωση του σκοπού αυτού και θα βοηθήσει τους αναγνώστες να προωθήσουν με τη σειρά τους στην άνοδο της στάθμης διοίκησης των ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

(2009) Διοίκηση και ανάπτυξη ανθρωπίνων πόρων, Εκδόσεις Παπαζήση

(2006) Μάνατζμεντ Ι, Έλλην

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας