*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα παιδιά της Μήδειας ακόμα ονειρεύονται...


Συγγραφή: · Μάνος Παναγόπουλος
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων "Χάρη Τζο Πάτση""
Σελ.:239 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6696-84-7


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Νουβέλα"

"Τα όνειρα, αγωνιούν μην προδοθούν στην αναμονή, από τον ανελέητο καιρό που στοιχειώνει τις επιθυμίες, σε παράφορες πράξεις, πέρα από το φως, πέρα από τους ήχους, πέρα απ' τις έννοιες των αγαθών οραμάτων.

Η ζωή αντικρίζει τη Μήδεια, η Μήδεια, την ανεπιθύμητη πράξη, η πράξη οδηγός εκεί που ο δρόμος αβέβαιος. Τα παιδιά στην ηλικία του χρόνου, ονειρεύονται το μελτέμι που θα γίνει φτερούγισμα των αγγέλων, μεσ' του Αιγαίου τα νερά."

Μ. Π.

(2010) Πρόκειται περί λάθους, Δωδώνη Εκδοτική ΕΠΕ

(1991) Πατέρα, καλέ μου πατέρα. Καφενείον , Δωδώνη Εκδοτική ΕΠΕ

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ