*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νέο Φενγκ Σούι

Πώς μικρές αλλαγές στο σπίτι σας μπορούν να φέρουν πρόοδο στην προσωπική σας εξέλιξη


Συγγραφή: · Sagar
Μετάφραση: ·Λιάνα Ν. Νίκα
Έκδοση: Νοέμβριος 2008 από "Νίκας / Ελληνική Παιδεία Α.Ε."
Σελ.:234 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-296-161-9


Θέμα: "Φιλοσοφία, Κινεζική"

Σήμερα ζούμε πολύ διαφορετικά απ' ό,τι πριν 4.000 χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές κατευθυντήριες γραμμές για την καλή διαρρύθμιση των σπιτιών μας, που μένουν αναλλοίωτες σε κάθε χρονική περίοδο· όπως, π.χ., μία αντίληψη του Φενγκ Σούι ότι: τα πάντα είναι ζωντανά, τα πάντα αλληλοσχετίζονται και τα πάντα εξελίσσονται και αλλάζουν.

Το Νέο Φενγκ Σούι, με τα θεμέλια του βαθιά μέσα στην αρχαία σοφία της εσωτερικής διαρρύθμισης και του πώς επιδρά στις ζωές μας, έχει μεταφέρει όλη αυτή τη γνώση και σοφία στον 21ο αιώνα και στις συνθήκες ζωής του σύγχρονου ανθρώπου με τρόπο αντιληπτό, όχι μόνο για "ειδικούς" μα για όλους!

Το Νέο Φενγκ Σούι δίνει απτά και εύχρηστα "εργαλεία" για την πρακτική εφαρμογή των αρχών της βαθιάς αυτής γνώσης. Κατανοώντας δε τις βασικές αρχές του, μπορείτε εύκολα ν' αντιληφθείτε το εάν και πώς οι χώροι που σας περιβάλλουν σας υποστηρίζουν ή όχι και έτσι να μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε να ωφεληθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο από την επίδραση που έχει επάνω σας ό,τι σας περιβάλλει.

Το Νέο Φενγκ Σούι σας μαθαίνει πώς η εσωτερική διαρρύθμιση, τα χρώματα, τα σχήματα και τα διάφορα υλικά που χρησιμοποιείτε καθώς και τα φυσικά ενεργειακά μονοπάτια που υπάρχουν στους χώρους σας επηρεάζουν τις ψυχές και συνεπώς και τις ζωές σας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας