*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Red Sonja

She-Devil with a Sword


Συγγραφή: ·Michael Avon Oeming ·Mike Carey
Μετάφραση: ·Γιώργος Γιανναδάκης
Εικονογράφιση: ·Mel Rubi
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2008 από "Helm"
Σελ.:144 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98479-1-9


Θέμα: "Κόμικς"

Βασισμένο στον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Robert E. Howard.

Έζησε σε ένα πρωτόγονο κόσμο μιας βάρβαρης εποχής - ένα κόσμο που οριζόταν από το σπαθί και διαφέντευαν οι άνδρες. Την ονόμασαν Κόκκινη Σόνια, εξαιτίας των κόκκινων μαλλιών και του πύρινου χαρακτήρα της. Δεινή ξιφομάχος, με ικανότητα στο σπαθί που ελάχιστοι πολεμιστές θα μπορούσαν να φτάσουν και που κανείς τους δεν κέρδισε ποτέ. Για πρώτη φορά, οι περιπέτειες της Κόκκινης Σόνιας συγκεντρώνονται από της εκδόσεις Ηelm σε ένα συλλεκτικό τόμο με ανέκδοτο υλικό και επιπλέον σχόλια από τους δημιουργούς Michael Avon Oeming και Mike Carey.

(2009) Neverwhere, Anubis

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας