*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 14,61 €
Στοιχεία οινολογίας
Συγγραφή: · Γιώργος Κλειδαράς
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Ίων"
Σελ.:184 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-411-678-9
Θέμα: "Οινοποιία"
Άλλο ένα ακόμα βιβλίο από τον καθηγητή γαστρονομικής τέχνης κ. Γιώργο Κλειδαρά, που αφορά ότι έχει να κάνει με την παραγωγή, τα είδη και το σερβίρισμα του κρασιού, καθώς και κάθε άλλου είδους ροφήματος (καφέ, κοκτέιλ, ποτά).
Μέσα από τις έγχρωμες φωτογραφίες των ποτών και τους πίνακες, ο αναγνώστης μαθαίνει από πού προέρχεται το κάθε ρόφημα-ποτό, τρόπους παραγωγής του και συνταγές, με τι μπορεί να συνδυαστεί κλπ.
(2009) Έλεγχος και τιμολόγηση εδεσμάτων, Ίων
(2004) Εστιατορική τέχνη, μενού, οινολογία, καφέ μπαρ, Ίων
(2004) Υγιεινή χώρων μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής, Ίων
(2003) Μαγειρική τέχνη, Ίων
(2003) Ιστορία, δεοντολογία και αγωγή, Ίων