*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αειφορία και εναλλακτικός τουρισμός

Αγροτουρισμός, ορεινός τουρισμός, οικοτουρισμός, πολιτιστικός τουρισμός


Συγγραφή: · Κωνσταντίνος Β. Ανδριώτης
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:338 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-774-7


Θέμα: "Τουρισμός" "Περιβαλλοντική πολιτική"

Στόχος του βιβλίου είναι να συμβάλει στη στρατηγική ανάπτυξης του Εναλλακτικού Τουρισμού, έτσι ώστε η χώρα μας να μπορεί να ικανοποιεί την ανάγκη πολλών τουριστών να ξεφύγουν από τις καθιερωμένες διακοπές και να συνδέσουν την επίσκεψή τους με την προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού, καθώς και με τη ζωή στη φύση, την περιήγηση, τις πολιτιστικές δραστηριότητες και την εκπαίδευση. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του ντόπιου κοινωνικού συνόλου.

Κινούμενο σε αυτούς τους δύο άξονες και συνδυάζοντας τη διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση με την ελληνική πραγματικότητα, το βιβλίο πραγματεύεται θέματα όπως:

- Αειφορία και αειφορικά πρότυπα τουριστικής ανάπτυξης
- Bασικές αρχές, χαρακτηριστικά, μορφές και επιπτώσεις του εναλλακτικού τουρισμού στο περιβάλλον, στην επιχείρηση, στις τοπικές κοινωνίες
- Τουρισμός ειδικών ενδιαφερόντων
- Οικοτουρισμός, αγροτουρισμός, ορεινός τουρισμός και πολιτιστικός τουρισμός
- Επιχειρηματικότητα και κρατική παρέμβαση στον εναλλακτικό τουρισμό.

Απευθύνεται σε δημόσιους φορείς και απασχολούμενος με τον εναλλακτικό τουρισμό, καταθέτοντας χρήσιμα συμπεράσματα Τουριστικής Πολιτικής για μια δυναμική και ορθολογικότερη προσέγγιση του Τουρισμού.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας