*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

My Room too


Επιμέλεια: ·Ελένη Σαρόγλου
Ζωγραφική επιμέλεια: · Ειρήνη Καραγιαννοπούλου
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Cube Art Editions [ Κύβος Εκδόσεις Τέχνης ]"
Σελ.:64 (27χ21), Πανόδετο, ISBN: 960-98318-5-0


Θέμα: "Σχέδιο (ζωγραφική) " "Ζωγραφική, Ελληνική"

Οι εκδόσεις τέχνης "Κύβος" παρουσιάζουν το βιβλίο "My Room too" της Ειρήνης Καραγιαννοπούλου, που συγκεντρώνει 32 σχέδια, κυρίως με μολύβι σε χαρτί, από το 2003 έως το 2009. Ελάχιστα από αυτά έχουν ήδη εκτεθεί, τα περισσότερα παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε αυτή την έκδοση.

Το βιβλίο τυπώνεται σε περιορισμένη έκδοση 700 αντιτύπων.

Το "My Room too" είναι μια συλλογή σχεδίων που, χωρίς να έχει κείμενο και χωρίς να είναι παραμύθι, εξιστορεί τις περιπέτειες ενός σγουρομάλλικου κοριτσιού. Η μικρή ηρωίδα προβάλλει αντίσταση στα δεινά που της συμβαίνουν με τον ίδιο τρόπο που οι μπούκλες της υψώνονται περήφανα, ενάντια στη βαρύτητα. Άλλοτε τελείως δυστυχής και άλλοτε γεμάτη αισιοδοξία, περιφέρει τη νεαρή της ηλικία από κακό σε κακό με μικρές φωτεινές εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα η βαρκάδα με τον αγαπημένο της -του οποίου τα μαλλιά αντιστέκονται επίσης στη βαρύτητα, αφού είναι punk!

Ο τίτλος του βιβλίου "My Room too", βασίζεται στο video της καλλιτέχνιδας, "My Room" που παρουσιάστηκε στην έκθεση "Part Time Punks" στο Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ το 2007, με την ίδια πάντα ηρωίδα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας