*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 20,29 €
Επαγγελματική μαγειρική
Ελληνική και διεθνής κουζίνα
"Der Junge Koch: Die Junge Kochin" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)
Συγγραφή: ·Hermann Gruner ·Reinhold Metz ·Andrea Straub ·Barbara Pickhan
Μετάφραση: ·Μαργαρίτα Βούλγαρη · Παναγιώτα Ψαλλίδα
Έκδοση: 2008 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:192 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-449-8
Θέμα: "Μαγειρική"
Το βιβλίο αυτό προσφέρει πρακτικές βασιζόμενες στη θεωρία της επαγγελματικής μαγειρικής. Η νέα του μορφή είναι έγχρωμη, με νέο φωτογραφικό υλικό, πίνακες, σχέδια και λεπτομερείς οδηγίες για την εκτέλεση των συνταγών.
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής ΙΙ, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2008) Επαγγελματική μαγειρική, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Επάγγελμα ζαχαροπλάστης, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
(2003) Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις