*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γ.Π.Ε.Α. Γραφείο Παραφυσικής Έρευνας και Αμύνης

Η ψυχή της Βενετίας και άλλες ιστορίες


Συγγραφή: ·Mike Mignola ·Miles Gunther
Μετάφραση: · Βασίλης Μπαμπούρης (Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Απρίλιος 2009 από "Jemma Press"
Σελ.:128 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6732-29-0


Θέμα: "Κόμικς"

O Mike Mignola, δημιουργός του Hellboy και του Γραφείου Παραφυσικής Έρευνας και Αμύνης,
συνεργάζεται με μια ομάδα επίλεκτων καλλιτεχνών και στέλνει τους πράκτορες του Γ.Π.Ε.Α. να
αντιμετωπίσουν στοιχειωμένα τρένα, ναζιστές εγκληματίες πολέμου, τα οργισμένα πνεύματα τριών
μαγισσών που εκτελέστηκαν διά πνιγμού και μια φυλακισμένη θεότητα των υπονόμων.

Τα μέλη του Γ.Π.Ε.Α.
Γιόχαν Κράους:

Ένα μέντιουμ, η υλική υπόσταση του οποίου καταστράφηκε ενώ η εκτοπλασμική προβολή του βρισκόταν σε εξωσωματικό ταξίδι. Τώρα πια, η άυλη ύπαρξή του περιέχεται σε μια ειδική στολή. Με τη δύναμη της ενσυναίσθησης, ο Γιόχαν βοηθάει -έστω και προσωρινά- τους νεκρούς να επικοινωνούν με τους ζωντανούς.

Λιζ Σέρμαν:
Στην ηλικία των 11, η Λιζ ανακάλυψε ότι μέσα της έκρυβε μια πανίσχυρη φωτιά, όταν κατά λάθος απανθράκωσε ολόκληρη την οικογένειά της. Από τότε βρίσκεται υπό την προστασία και την παρακολούθηση του Γ.Π.Ε.Α., όπου μαθαίνει πώς να ελέγχει τις πυροκινητικές ικανότητές της και
να ζει με τα ψυχικά τραύματα που της έχουν προκαλέσει.

Έΐμπ Σεΐπιεν:
Ένας αμφίβιος άνδρας, που ανακαλύφθηκε σε ένα ξεχασμένο από καιρό υπόγειο ενός νοσοκομείου της Ουάσινγκτον, κλεισμένος σε έναν υδατοστεγή θάλαμο στάσης ζωτικών λειτουργιών. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει ζήσει τουλάχιστον μία προηγούμενη ζωή, την περίοδο του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου - αυτό το μυστήριο ξεδιπλώνεται σταδιακά για τον Έιμπ.

Ρότζερ:
Ένα Χομούνκουλους, πλασμένο με ανθρώπινο αίμα και βότανα. Ανακαλύφθηκε στη Ρουμανία, όπου τον ξύπνησε το πυροκινητικό άγγιγμα της Λιζ Σέρμαν. Ορισμένοι αμφισβητούν αν είναι όντως ζωντανός, αλλά κανένας δεν αμφιβάλλει ότι ο Ρότζερ έχει μια σχεδόν παιδική αγάπη για τη «ζωή»
του.

Δρ. Κέιτ Κόριγκαν:
Πρώην καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, αυθεντία στις λαογραφικές παραδόσεις και στην ιστορία του αποκρυφισμού. Η Δρ. Κόριγκαν υπήρξε σύμβουλος του Γ.Π.Ε.Α. επί 10 χρόνια και τώρα εκτελεί χρέη συνδέσμου με τα μέλη της ομάδας πρακτόρων με ειδικές δυνάμεις.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας