*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νέες κατευθύνσεις στη διδακτική της Ιστορίας


Συγγραφή: · Ανθούλλης Α. Δημοσθένους
Έκδοση: Μάιος 2009 από "Σοκόλη - Κουλεδάκη"
Σελ.:72 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6801-20-9


Θέμα: "Ιστορία - Σπουδή και διδασκαλία" "Εκπαίδευση - Προγράμματα μαθημάτων" "Εκπαίδευση εκπαιδευτικών"

Η Ιστορία πάντα αποτελούσε και αποτελεί ένα επίμαχο θέμα όσον αφορά τη διδασκαλία της και τη θέση της στο αναλυτικό πρόγραμμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης. Οι σύγχρονες εξελίξεις με την παγκοσμιοποίηση και τη μετακίνηση πληθυσμών δημιούργησε και την ανάγκη νέων προσεγγίσεων στη διδασκαλία της Ιστορίας στο νέο πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Ο συγγραφέας του παρόντος τόμου επιχειρεί να εξετάσει το θέμα της Διδακτικής της Ιστορίας από μια άλλη "μαθητο-κεντρική σκοπιά" και να δώσει στους εκπαιδευτικούς ιδέες για το πώς να οργανώσουν τη δική τους προσέγγιση στο μάθημα της Ιστορίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας