*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Μπιμπί προετοιμάζεται για το δημοτικό


Συγγραφή: · Σγουρή Β. Γεωργιάδη
Εικονογράφιση: · Φερένα Σκόρδη
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Διάπλαση"
Σελ.:80 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6864-15-4


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες (Προσχολική αγωγή)"

Γεια σας, είμαι ο φίλος σας ο Μπιμπί.
Σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε ασκήσεις με γράμματα, συλλαβές και λέξεις, εικονόλεξα, σύντομα κείμενα και ακροστοιχίδες για να μάθετε να αναγνωρίζετε και να γράφετε τα γράμματα με τον σωστό τρόπο.
Θα βρείτε επίσης ασκήσεις με αριθμούς, για να μάθετε να τους γράφετε και να τους διαβάζετε καλύτερα, και απλές μαθηματικές πράξεις, όπως η πρόσθεση και η αφαίρεση, για να μάθετε να υπολογίζετε ποσότητες και να μετράτε, όπως κάνουν οι μεγάλοι.
Έτσι, θα έχετε μια καλή παρέα που θα σας βοηθήσει, μέσα από απλές ασκήσεις γραφής, ανάγνωσης και μαθηματικών, να επαναλάβετε την ύλη του Νηπιαγωγείου και να προετοιμαστείτε για την Α΄ Δημοτικού.
Εσείς μέσα σ' αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλές πληροφορίες για την καθημερινή μου ζωή στο δάσος και θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε με τη φαντασία σας, με τη βοήθεια των εικόνων, περνώντας έτσι ένα θαυμάσιο και ξεκούραστο καλοκαίρι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας