*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υπερηχογραφία εμβρυϊκών συνδρόμων

"Ultrasound of Fetal Syndromes, 2nd ed." (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Beryl R. Benacerraf
Μετάφραση: ·Διομήδης Πηγής ·Αστέριος Α. Τάκας
Επιμέλεια: · Αριστείδης Αντσακλής · Σπυρίδων Α. Μεσογίτης
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Utopia"
Σελ.:694 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-98123-5-Χ


Θέμα: "Μαιευτική" "Γυναικολογία " "Προγεννητική αγωγή"

Είναι το μοναδικό, διεθνώς, βιβλίο του είδους του στην προγεννητική διάγνωση, που παρουσιάζει τα πιο συχνά, υπερηχογραφικώς ανιχνεύσιμα, εμβρυϊκά σύνδρομα.
140+ Εμβρυϊκά Σύνδρομα, 90+ Κατηγορίες Διαφορικής Διάγνωσης, 540+ Εικόνες Υπερήχων (2D και 3D) απαρτίζουν έναν εξαιρετικό άτλαντα - σύγγραμμα αναφοράς στην προγεννητική διάγνωση.

Παρουσιάζει τα ειδικά χαρακτηριστικά κάθε συνδρόμου και βοηθά τον ιατρό να καθορίσει πόσο ανιχνεύσιμο είναι το σύνδρομο ή πόσο πιθανό είναι ένα έμβρυο να πάσχει από ένα σύνδρομο.
Προσφέρει την πλέον πρόσφατη πληροφόρηση όσον αφορά στη διαχείριση των υπερηχογραφικών ευρημάτων αμφισβητούμενης σημασίας.
Βοηθά τον ιατρό να αναγνωρίσει όχι μόνο ποιο σύνδρομο αντιπροσωπεύει ένα δεδομένο σύνολο διαμαρτιών διάπλασης, αλλά και να κατανοήσει τις κλινικές επιπτώσεις του συνδρόμου.

Απαραίτητο εργαλείο για τους ιατρούς που δραστηριοποιούνται στην προγεννητική διάγνωση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας