*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο σοσιαλισμός της Βενεζουέλας και το κόμμα που θα τον προωθήσει

Ιδέες για έναν δημόσιο διάλογο: PSUV – Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας

"Hacia el socialismo" (Πρωτότυπος τίτλος στα ισπανικά)

Συγγραφή: · Alí Rodríguez Araque · Alberto Müller Rojas
Μετάφραση: ·Αριάδνη Λελάκη
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "ΚΨΜ"
Σελ.:141 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6750-27-2


Θέμα: "Σοσιαλισμός" "Πολιτική - Βενεζουέλα"

Ένα βιβλίο που φωτίζει την εξέλιξη και τις διεργασίες της Μπολιβαριανής Επανάστασης στη Βενεζουέλα

Στη διαδικασία της "Μπολιβαριανής Επανάστασης" στη Βενεζουέλα, ηγετική δύναμη αποτελεί το μπλοκ πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων με ηγέτη τον πρόεδρο Ούγκο Τσάβες. Το κόμμα του Ούγκο Τσάβες "Κίνημα της 5ης Δημοκρατίας" -MVP, προχώρησε από το 2007 σε μια διαδικασία ενοποίησης των δυνάμεων του μπολιβαριανού μπλοκ και μαζί με άλλα κόμματα αποφάσισαν να διαλυθούν για να σχηματίσουν το "Ενιαίο Σοσιαλιστικό Κόμμα Βενεζουέλας" (PSUV). Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ντοκουμέντο του νέου κόμματος PSUV, ένα κείμενο διαλόγου για το σοσιαλισμό της Βενεζουέλας, αλλά και μια συμβολή για το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα στην παγκόσμια αριστερά.

Ελάχιστα βιβλία στάθηκαν ικανά να επεξεργαστούν συγκεκριμένες πολιτικές ιδέες και να εισφέρουν στοιχεία φιλοσοφικού χαρακτήρα που να ανιχνεύουν τους πιθανούς δρόμους που πρέπει να βαδίσει ο μέχρι σήμερα αιθέριος και ασαφής Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα ως δυναμική κοινωνική διαδικασία που πυροδοτεί διεργασίες που πάνε πολύ μακρύτερα από τον βιωματικό χρόνο μιας γενιάς.

Το βιβλίο εκδόθηκε υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας