*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πακέτο προσφοράς για τον μαθητή Δ΄ δημοτικού

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Παρασκευή Παπαντωνίου ·Ελένη Τσολακίδου · Ιωάννα Μπάλιου · Άννα Μιχίδη · Ελένη Σβορώνου ·Γιάννης Παπαθανασίου ·Δημήτρης Παπαθανασίου ·Νικόλαος Δ. Παπαδόπουλος
Έκδοση: Αύγουστος 2009 από "Μεταίχμιο"
(24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-455-630-4


Θέμα: "Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)" "Εκπαίδευση, Στοιχειώδης - Σπουδή και διδασκαλία" "Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)" "Ιστορία - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)" "Περιβάλλον - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)"

Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι εκδόσεις Μεταίχμιο καινοτομούν στη γνώση, προσφέροντας δωρεάν μαζί με τα βοηθήματα για τα βασικά μαθήματα κάθε τάξης του Δημοτικού, άλλα δύο εκπαιδευτικά βιβλία της ίδιας τάξης. Σε καλαίσθητη συσκευασία οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού θα βρουν ό,τι χρειάζονται για την τάξη τους εξοικονομώντας χρήματα.

Δ' Δημοτικού
- Γλώσσα,
- Μαθηματικά,
- Ιστορία,
- Μελέτη περιβάλλοντος,
- Έκθεση,
- Ορθογραφία

66,00 € αντί 85,00 €

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας