*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παγκόσμια μυθολογία

Θεότητες, επικοί ήρωες, ιερά σύμβολα, παράξενα όντα

"Encyclopedie Fleunus Junior Mythologies" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Raymonde Alluin ·France Battacharya ·Brigitte Faugère ·Patrick Guelpa ·Jean - Pierre Hammel ·Hélène Joubert ·Frédéric Benjamin Laugrand ·Patrice Lecoq ·Florence Malbran - Labat ·Françoise Macé ·Rémi Mathieu ·Michel Mazoyer (Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Κατερίνα Καλαντζοπούλου (Συλλογικό έργο)
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2009 από "Modern Times"
Σελ.:204 (25χ19), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-691-549-2


Θέμα: "Μύθοι - Βιβλία για παιδιά" "Μυθολογία - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά"

Πώς νίκησε ο Δίας τους Τιτάνες; Τι συμβολίζει ο χορός του ήλιου για τους Σιου και τους Σαϊέν; Ποιος είναι ο ρόλος του Σίβα στην ινδική μυθολογία;
Αυτό το βιβλίο μελετά μύθους αρχαίων πολιτισμών, όπως ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός, αλλά και μεταγενέστερων, όπως των Ινουίτ και των Αμερινδών. Στις πλούσια εικονογραφημένες σελίδες του, θεοί, θεές, επικοί ήρωες απ' όλο τον κόσμο γίνονται το επίκεντρο συναρπαστικών διηγήσεων, όπου συνυπάρχουν το υπερφυσικό και η περιπέτεια.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας