*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τραγούδι του Ασασίνου

"The Assassin's Song" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Moyez Gulamhussein Vassanji
Μετάφραση: ·Ελένη Πουλάκου
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2009 από "Πάπυρος Εκδοτικός Οργανισμός"
Σελ.:496 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6715-91-4


Θέμα: "Καναδική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Ο πατέρας του Καρσάν ήταν κύριος και φύλακας στο Ιερό του Περιπλανώμενου, όπως και όλοι οι πρόγονοί του πριν απ’ αυτόν για πολλούς αιώνες. Ο έφηβος Καρσάν ετοιμάζεται για την τελετή της ανακήρυξής του ως αβατάρ, ενσάρκωση του αγίου. Ωστόσο θα προτιμούσε να είναι ένας συνηθισμένος Ινδός, ή έστω ένας διάσημος παίκτης του κρίκετ... Είναι η δεκαετία του '60, το κάλεσμα του κόσμου ηχεί σαν σειρήνα για το αγόρι, που θα αποτολμήσει το αδιανόητο: να πάει για σπουδές στο Χάρβαρντ. Ο Καρσάν θα φύγει, αλλά ύστερα από τρεις δεκαετίες, κουβαλώντας μια προσωπική τραγωδία και με την αγωνία για την τύχη του γενέθλιου τόπου του, θα επιστρέψει στον Κήπο που αρνήθηκε, αφού ακροβατήσει πάνω στη λεπτή γραμμή που χωρίζει -ή που ενώνει- την ελευθερία από το καθήκον, την πίστη από την αμφιβολία, τον άνθρωπο από τον αδελφό του.

Μια λιτή αλλά ταυτόχρονα παραμυθένια αφήγηση, που ξεκινά τον 13ο αιώνα με την άφιξη του σούφι Νουρ Φαζάλ σε ένα χωριό της βόρειας Ινδίας, μας ταξιδεύει μέσα στο χρόνο σε Ανατολή και Δύση. Μια διαφορετική ματιά πάνω στη φονική μισαλλοδοξία που κυριεύει συχνά την ανθρωπότητα, ένας στοχασμός για την ανεκτικότητα και την αποδοχή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας