*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Nelson, Παιδιατρική

"Nelson, Textbook of Pediatrics, 18th ed." (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Robert M. Kliegman ·Richard E. Behrman ·Hal B. Jenson ·Bonita F. Stanton
Επιμέλεια: ·Χάρης Κατσαρδής ·Γεώργιος Π. Χρούσος
Έκδοση: Μάρτιος 2012 από "Mendor Editions S.A."
Σελ.:1664 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-98613-7-7


Θέμα: "Παιδιατρική"

Επί σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, το Εγχειρίδιο Παιδιατρικής Nelson αποτελεί την πιο αξιόπιστη πηγή αναφοράς στον κόσμο για την προσέγγιση της παιδιατρικής φροντίδας. Η 18η έκδοση συνεχίζει την παράδοση αυτή, ενσωματώνοντας παράλληλα ένα πλήθος από ενδιαφέρουσες αλλαγές και σύγχρονες πληροφορίες, ώστε να σας προσφέρει τις πιο έγκυρες και σύγχρονες γνώσεις για την καλύτερη δυνατή διάγνωση και θεραπεία όλων των παιδιατρικών σας ασθενών!

Η πληρέστερη, σύγχρονη έκδοση της Παιδιατρικής. Περιλαμβάνονται αναλυτικά στον Α' τόμο: θέματα αύξησης, ανάπτυξης και συμπεριφοράς, ψυχολογικών διαταραχών, θέματα παιδιών με ειδικές ανάγκες, διατροφής, παθοφυσιολογίας σωματικών υγρών και παρεντερικής χορήγησης υγρών, φαρμακευτικής θεραπείας, θέματα οξέως πάσχοντος παιδιού, γενετικής, μεταβολικών διαταραχών, θέματα εμβρύου και νεογνού, εφηβείας, ανοσολογίας, αλλεργικών διαταραχών, ρευματικών νοσημάτων, λοιμωδών νοσημάτων.
Στον Β' τόμο περιλαμβάνονται θέματα πεπτικού, αναπνευστικού, καρδιαγγειακού, ουροποιητικού, νευρικού, ενδοκρινικού και αιμοποιητικού συστήματος, καλοήθων και κακοήθων όγκων, νεφρολογίας, γυναικολογικών προβλημάτων στην παιδική ηλικία, νευρομυϊκών νοσημάτων, παθήσεων οφθαλμών, ωτολογίας, δερματολογίας, νοσημάτων οστών και συνδέσμων, περιβαλλοντικών κινδύνων και εργαστηριακών εξετάσεων

Για τον ιατρό που εξετάζει ασθενείς στο ιατρείο ή στο νοσοκομείο ή που προετοιμάζεται για την ειδικότητα της παιδιατρικής, το Εγχειρίδιο Παιδιατρικής Nelson είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την καλύτερη δυνατή φροντίδα των παιδιατρικών ασθενών.

(2009) Nelson, Παιδιατρική, Mendor Editions S.A.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας