*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Feng Shui και επιλογή ημερομηνιών 2010


Συγγραφή: · Γεωργία Κιάφη
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "GK Publishing"
Σελ.:168 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98033-2-6


Θέμα: "Φιλοσοφία, Κινεζική"

Βελτιώστε την ζωή σας το 2010 με την βοήθεια των ετήσιων και μηνιαίων επιδράσεων του Φενγκ Σούι και των Ιπτάμενων Άστρων.

Εξασφαλίστε την επιτυχία και καλοτυχία σε σημαντικές δραστηριότητες επιλέγοντας την σωστή ημέρα και ώρα με αποτελεσματικές τεχνικές.

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε:
- Πότε και ποιες επιδράσεις του Φενγκ Σούι επισκέπτονται το 2010 το κρεβάτι σας, την είσοδο, το γραφείο ή το ταμείο της επιχείρησής σας
- Τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την επίδραση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου το 2010
- Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και πού για ανακαίνιση και κατασκευή
- Ημερολόγιο 2010 με 50 διαφορετικές δραστηριότητες
- Επιλογή ημερομηνιών σύμφωνα με τα προσωπικά σας στοιχεία και γενέθλια
- Τεχνικές επιλογής ημερομηνιών για έναρξη δίαιτας, γάμο, υπογραφή συμβολαίων, διαζύγιο, χωρισμό, διαπραγματεύσεις, εγχείρηση και ταξίδι.

Το βιβλίο αυτό είναι μοναδικό διότι περιέχει πολύτιμες συμβουλές Φενγκ Σούι και Επιλογής Ημερομηνιών που αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στη Δύση. Εμπλουτίστηκε με περισσότερες πληροφορίες από οποιοδήποτε κινέζικο αλμανάκ παγκοσμίως. Σχεδιάστηκε ειδικά για όσους δεν έχουν καμιά εξοικείωση με την Κινέζικη Αστρολογία και το Φενγκ Σούι.

Αποτελεί απαραίτητο καθημερινό βοήθημα για μια επιτυχημένη και αρμονική χρονιά 2010.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας