*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δρόμοι της ευτυχίας

Ο Κομφούκιος στη ζωή μας σήμερα

"Confucius from the Heart" (Πρωτότυπος τίτλος στα κινεζικά)

Συγγραφή: · Dan Yu
Μετάφραση: ·Ανδρέας Λυμπερόπουλος
Έκδοση: Νοέμβριος 2009 από "Κέδρος"
Σελ.:197 (19χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-04-3988-5


Θέμα: "Φιλοσοφία, Κινεζική"

Το 2006 μια σειρά εκπομπών πάνω στα Ανάλεκτα του Κομφούκιου, που επιμελήθηκε και παρουσίασε η καθηγήτρια Yu Dan στην κρατική τηλεόραση της Κίνας, έδωσε την αφορμή για μια απροσδόκητη εκδοτική επιτυχία: το βιβλίο "Δρόμοι της επιτυχίας", που έγινε σύντομα bestseller.

H Yu Dan, ο "Αλαίν Ντε Μποτόν της Κίνας" όπως πλέον χαρακτηρίζεται, κατάφερε να προσεγγίσει το έργο του κορυφαίου Κινέζου φιλοσόφου με μια εμπνευσμένη, φρέσκια ματιά μεταφέροντας τις διαχρονικές αλήθειες της κομφουκιστικής σοφίας στον σύγχρονο κόσμο χωρίς σοβαροφάνεια και ακαδημαϊσμό.

Μπορεί ο Κομφούκιος να αλλάξει τη ζωή μας; Υπάρχει μια κινεζική παροιμία που λέει: "Η αλήθεια δεν είναι ποτέ μακριά από τους συνηθισμένους ανθρώπους". Μπορούμε να βρούμε την προσωπική μας θέση στη ζωή, να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας αλήθεια και να κάνουμε τις σωστές επιλογές που θα μας χαρίσουν την ευτυχία.

"Ο Δρόμος του Ουρανού και της Γης, ο Δρόμος της Καρδιάς και της Ψυχής, ο Δρόμος του Κόσμου, ο Δρόμος της Φιλίας, ο Δρόμος της Φιλοξενίας και ο Δρόμος της Ύπαρξης γίνονται στο απολαυστικό αυτό βιβλίο οι ενδιάμεσοι σταθμοί στο μεγάλο, απρόβλεπτο ταξίδι της ζωής με οδηγό τον Κομφούκιο".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας