*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορία της αρχαίας φιλοσοφίας

Ελλάδα και Ρώμη

"History of Ancient Philosophy" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·A. S. Bogomolov
Μετάφραση: · Φανούριος Κ. Βώρος
Έκδοση: 2009 από "Φιλότυπον"
Σελ.:554 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98240-9-9


Θέμα: "Φιλοσοφία, Αρχαία ελληνική - Ιστορία" "Φιλοσοφία, Αρχαία ελληνική - Ερμηνεία και κριτική"

Ο συγγραφέας επιχειρεί να ερμηνεύσει την κίνηση των ιδεών, τότε γένεση και διαμόρφωση των πρώτων φιλοσοφικών αναζητήσεων, μέσα από τις ιστορικές - κοινωνικές περιστάσεις.

Είναι ιδιαίτερα αναλυτικός στην παρουσίαση και τεκμηρίωση του στοχασμού των Προσωκρατικών, εκείνων που άνοιξαν το δρόμο για την υπέρβαση του μύθου και την επικράτηση του επιστημονικού λόγου.

Το κυριότερο γνώρισμα, πλεονέκτημα της συγγραφής είναι ότι προφανώς βασίζεται στα αρχαία φιλοσοφικά κείμενα και παραπέμπει κατευθείαν σ' αυτά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας