*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 10,15 €
Εδώδιμα εν οξάλμη, κοινώς... τουρσί
Συγγραφή: · Ευδοκία Πατσιλινάκου
Έκδοση: 2003 από "Καμπανά"
Σελ.:64 1, ISBN: 960-257-793-2
Θέμα: "Μαγειρική"
Με πιπεριές, κάπαρη, γαύρο ή μελιτζανάκι, που θα διατηρήσετε σε άλμη και ξίδι, δημιουργήστε μοναδικά ορεκτικά, ακολουθώντας τις απλές συνταγές αυτού του βιβλίου. Σερβίρονται όλες τις εποχές του χρόνου και συνοδεύουν το ούζο, τα τσίπουρο, την μπύρα ή το κρασί. Μπορείτε να τα προσφέρετε κάθε φορά που η παρέα και η διάθεσή σας το επιτρέπουν.
(2009) Διατροφική παιδεία, Προπομπός
(2007) Μεταλλικές πεταλούδες, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2007) Γλυκά κουταλιού σε ασημένιο δίσκο και λικέρ, Προπομπός
(2006) Φυσικά, Ερευνώ και ανακαλύπτω ΣΤ΄ δημοτικού, Κέδρος
(2006) Φυσικά, Ερευνώ και ανακαλύπτω Ε΄ δημοτικού, Κέδρος
(2006) Χημεία Α΄ λυκείου, Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
(2004) Σαλάτες με γεύσεις ελληνικές, Προπομπός
(2004) Ερευνώ και ανακαλύπτω ΣΤ΄ δημοτικού, Κέδρος
(2004) Ερευνώ και ανακαλύπτω Ε΄ δημοτικού, Καμπανά
(2003) Μεζεδάκια για μερακλήδες, Καμπανά
(2002) Ηδύποτα εξαιρετικά, Καμπανά
() Χημεία Α΄ λυκείου, Καμπανά