*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εκκλησία και οικονομική κρίση


Συγγραφή: · Θανάσης Ν. Παπαθανασίου ·Δημήτρης Πισίνας
Έκδοση: Μάρτιος 2010 από "Δομή - Αρχονταρίκι"
Σελ.:44 (20χ11), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Εκκλησία και κοινωνικά προβλήματα"

"...Οι μεν φτωχοί ξέρουν να ζήσουν φτωχά. Οι πλούσιοι δεν κινδυνεύουν από την οικονομική κρίση έτσι κι αλλιώς. Ποιός κινδυνεύει λοιπόν; Κινδυνεύει αυτή η λεγομένη μεσαία τάξη, η οποία έχει μια ποιότητα ζωής, μετράει από το "έχειν", που όμως αν ένας μισθός χαθεί καταρρέει απ' τη μια στιγμή στην άλλη.

Στα μάτια των παιδιών του, στα μάτια της γυναίκας του ο άνδρας... η οικογένεια χάνει το ρυθμό της... Κι εκεί πρέπει να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο. Και μη μου πείτε ότι θα λύσουμε οικονομικά το πρόβλημα. Πρέπει να το λύσουμε και ψυχικά..."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας