*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

NMS Επείγουσας ιατρικής

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Paul D. Biddinger ·Jonathan N. Adler ·Scott H. Plantz ·Dana A. Stearns ·William Gossman
Μετάφραση: ·Γεώργιος Ι. Μπαλτόπουλος
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Ι. Μπαλτόπουλος
Έκδοση: 2009 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:420 1, ISBN: 960-399-814-1


Θέμα: "Ιατρική, Επείγουσα"

Η ελληνική έκδοση του NMS Επείγουσα ιατρική-κλινικό εγχειρίδιο (δεύτερη έκδοση), αποτελεί ίσως το πλέον συμπυκνωμένο βιβλίο επειγοντολογίας με τα καλύτερα χρηστικά χαρακτηριστικά.

Από την πληθώρα των γνώσεων που ένας επειγοντολόγος πρέπει να έχει προκειμένου να είναι καλά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει το επείγον, υπάρχει ένα ανελαστικό ποσό γνώσεων που πρέπει να το έχει πάντα σε πρώτη ζήτηση. Αυτό το ελάχιστο ποσό έρχεται να εξασφαλίσει το κλινικό εγχειρίδιο επείγουσας ιατρικής των Paul D. Biddinger, Jonathan Ν. Adler, Scott Η. Plantz, Dana A. Stearns, William Gossman.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας