
*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,44 €
Απέναντι στο πεπρωμένο
Συγγραφή: · Γιάννης Κ. Κωνσταντάτος
Έκδοση: Απρίλιος 2010 από "Ιβίσκος"
Σελ.:306 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-98547-4-5
Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"
Η Κάκια Φιοραβάντε, μια ανυπόταχτη και μαχητική γυναίκα, σε όλη τη διάρκεια της πολυτάραχης ζωής της έχει την αίσθηση ότι μία αόρατη δύναμη τη φέρνει αντιμέτωπη με ένα σκληρό πεπρωμένο.
Ένας πατέρας που δεν τον γνώρισε ποτέ και μια μητέρα που χάθηκε πρόωρα στη δίνη του πολέμου αποτέλεσαν την αρχή της τραγικής της πορείας, που ξεκινά από τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο, περνάει από τη δικτατορία και τα κολαστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ, για να βρει τελικά την αληθινή της ταυτότητα, συναντώντας τον άνθρωπο που σημάδεψε την ύπαρξή της.
Η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που αντιμετώπισε αλύγιστη τη στέρηση και τον πόνο, ανοίγοντας τον δικό της δρόμο προς την κοινωνική καταξίωση, τον αληθινό έρωτα και την ανιδιοτελή προσφορά.
Μια ανώνυμη αλλά αυθεντική γυναίκα απ' αυτές που κρατάνε σιωπηλά τον κόσμο μας όρθιο.
"Ήδη από το πρώτο του μυθιστόρημα ο Γιάννης Κωνσταντάτος απέδειξε ότι μπορεί να γράφει δυνατά και επίκαιρα βιβλία. Η πραγματική ζωή κυριαρχεί, ακόμη και όταν οι ήρωές του είναι φανταστικοί. Πολύ περισσότερο τώρα, που η ιστορία του είναι αληθινή. Πολύ περισσότερο τώρα, που βρισκόμαστε όλοι... Απέναντι στο Πεπρωμένο!"
Σοφία Βούλτεψη
δημοσιογράφος, π. βουλευτής
(2022) Ταξίδι σε σένα, Καλέντης
(2017) Ο Αγριάνθρωπος, Καλέντης
(2012) Ο Έλληνας αντιβασιλέας του Σιάμ, Ιβίσκος