*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η συγγένεια

Θεμελίωση, καταχώριση, προστασία


Συγγραφή: ·Δήμητρα Α. Παπαδοπούλου - Κλαμαρή
Έκδοση: 2010 από "Σάκκουλας Αντ. Ν."
Σελ.:334 1, ISBN: 960-15-2364-2


Θέμα: "Αστικό δίκαιο"

Η προκείμενη μονογραφία έχει ως αντικείμενο το δίκαιο της συγγένειας: ίδρυση, κατάργηση, προστασία της συγγένειας και διαχείριση των στοιχείων που προκύπτουν απ’ αυτήν αποτελούν τους τέσσερις βασικούς άξονες της προβληματικής του βιβλίου. Δεν ανήκουν στο αντικείμενο της μελέτης οι συνέπειες της συγγένειας, γιατί πράγματι αυτές έχουν αυτοτέλεια, ρυθμιζόμενες σε άλλους θεσμούς του οικογενειακού ή του κληρονομικού δικαίου (κωλύματα γάμου, διατροφή, σχέση γονέων - τέκνων, κληρονομικά δικαιώματα κ.λπ.). Κορυφαίο ζήτημα της μονογραφίας είναι οι τρόποι ίδρυσης (θεμελίωσης) της συγγένειας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας